Vi sende de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Fragtpris 39kr.

Værd at vide om brodering

Alt brodering kan holde til vask, hvis varen kan vaskes. Tråden vi bruger er farveægte og smitter ikke af når det vaskes.

Der er garanti på at broderingen holder. Skulle du opleve at noget trævler, skal du endelig kontakte os, det sker dog yderst sjældent.

Vi har mere end 300 forskellige farver/nuancer på lager. Hvis du ikke finder den farve du ønsker, er du velkommen til at notere farven under bemærkning.

Der er nogle begrænsninger i forhold til brodering. Det kan for eksempel være måden det sættes op i rammerne. Hvis du vil høre mere om en specifik mulighed er du velkommen til at kontake os.

Ønsker du at broderingen skal være placeret et bestemt sted, for eksempel et hjerte på en sutteklud, kan du notere det under bemærkning, samme sted hvor du skriver navn og skrifttype, nederst på varesiden. 

Ønsker du samme skrift som varen på et af billederne kan du notere det under bemærkning. Vi har også mulighed for andre skrifttyper end dem der er afbilledet. For at holde det simpelt har vi valgt de mest populære muligheder.